kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Welcome to Valentina Fly

nga Prishtina 1500,- *CHF

nga Zürich 150,- *CHF

*Biletë një drejtimshe

empty_pic Udhëtar të nderuar. Mirë se erdhët në faqen e Valentina Fly. Kompania jonë tash e sa vite organizon fluturime nga Zürichu për Prishtinë dhe Shkup dhe anasjelltas.
Perfitoni tani me qmime me te lira per sezonin veror 2015!


SmallLogoZürich

Tel: +41 44 534 61 91

SmallLogoZürich

Tel: +41 44 534 61 92

SmallLogoZürich - AP

Mob: +41 79 138 43 41

Valentina Fly
   ETIHAD   SWISS  ADRIA AIRWAYS  Airberlin   AUSTRIAN AIRLINES
© copy 2015 Valentina Travel | www.valentinafly.ch | Kontakt | Impressum | AGB |                                                                  booking system made by WEBKOS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.