Rezervimet online.
Aplikacioni për prenotimin e biletave për fluturimet tona është në përpunim dhe shpresojmë se shumë shpejtë do të mund të ju ofrojjmë ketë shërbim. Deri atëherë ju lusim të plotësoni formularin e mëposhtëm me datat e dëshiruar dhe ne do të ju lajmërojmë për një kohë shumë të shkurtë rreth mundësisë për prenotim. .
FORMULARI. Plotësoni të gjitha fushat në formularin më poshtë. Në fushën Komenti na shkruani për ditët kur dëshironi të prenotoni dhe ne do të ju lajmërojmë në kohën sa ma të shkurtë.

Emri dhe Mbiemri:
Telefoni:

e-mail:

Komenti:

Shkruani këtë kod në fushën më poshtë